keskiviikko 28. elokuuta 2013

HIMYM SE5 E11; Last cigarette ever

En kirjottanutkaan eilen, oli noin sata kertaa parempaa tekemistä. Hihi. Tännää ollu sitte astetta toimeliaampi päivä. Vähän tuntui aamulla siltä että ois kiva ihan pikkuse diettailla rasvaa poisa päältä. Sillai, ei nyt mitenkää ihan kauheesti, mutta vähän. Kun ei farkut mee enää jalkaan kohta. Joten, tännää kävinki vähä höntsäileen aamulenkkiä koiran kera, ja tarkotuksena ois käydä sellanen 45 minuuttia vielä selkä-ojentajareenin päälle.Vähäse vois pitkästä aikaa laskee kaloreitaki sillai että tietäs ainaki paljonko sitä safkaa sinne nassuun uppoo yleensäkin, oon päässyt laskemisesta aika hyvin eroon kesän aikana, mikä on tietty hyvä syömisvammaisena, mutta nyt tuntuu että niitä voi alkaa taas mielenkiinnosta vähä laskeen. Jos jaksaa. Ja jos ei jaksa niin ei haittaa. Näin vakavaa hommaa tää on :D


Tässä kuva eiliseltä kuntsarin pukkarista ENNEN hauistreeniä. Toivottavasti valmentaja Nykänen on musta ylpee.

Tää päivä oli siinä mielessä kivempi ku eilinen että saatiin siskon kanssa sovittua meidän uskomattoman järjetön riita mikä kehittyi eilen. En oo ikinä purkanut kehenkään niin suoraan  kun siihen eilen, huhhuh. Tarinaa vaa virtasi whats apissa 22 vuoden edestä. Se oli reppana jo muuttamassa tänään pois. Taino, kumpiko meistä nyt se reppana sillo ois ollu, luultavasti minä. Mutta tännää se onneksi tuli kottii ja halasi. Se tuntu kivalta ku meinasi eilen jo itku tulla että eikai me oikeesti oteta asumuseroa. Nyyh, mutta ilman puhdistus oli tarpeen.

Rakastan mun koulua. Opiskelen diakonia-sairaanhoitajaksi. Ei ihan sitä mistä pikkutyttönä haaveili mutta nyt isompana tyttönä tuntuu aivan ihanalta. Ja ihanaa että olen taas viimekevään jälkeen, joka meni ns vituiksi ja päätty piiiitkään saikkuun, löytänyt tämän hikipingon itsestäni jolle ei kelpaa ku kympit ja joka istuu mielellää koulussa tekemässä tehtäviä. Oon aina ollut sellainen hyvin suorituskeskeinen opiskelija ja ihminen, ja tää kiinniottaminen koulujutuissa on just siksi niin huippua. Kilpailen ihan täysillä itseäni vastaan.

Niin tuosta otsikosta. Kattoin just äsken tuon jakson How I met your motheria ja tuli vaan yks juttu mieleen; kuinka virkistävää on nähdä nykytelevisiossa ns. hyvikset polttamassa röökiä! Siis, älkää nyt sitten kaikki terveyshirmut ja savuttoman elämän napoleonit iskekö heti kurkkuun. Tarkoitan että tupakointi on paha tapa, haisee pahalle, on äärettömän epäterveellistä ja epäekologista, joo. Mutta se on myös kulttuurin mukana periytynyt tapa, ja oma päätös jokaiselle. Vihaan nykyajan röökinatsismia. Jos kielletään rööki niin kielletään samantien alkoholi ja katsotaan mitä sitten tapahtuu, jos historiankirjaa vilkasee nii voi päätellä että alkoholia kaupattais laittomasti ja niin varmasti myös tupakkaa. Ei mitään järkeä tällaisessa holhouksessa, mutta siitä lisää ehkä joskus myöhemmin. Enivei, pointti olo että on virkistävää kun sellasessa sarjassa kun HIMYM sellaset hyvikset kun Robin ja Marshall on ihan oikeasti rööki huulessa edes siinä yhdessä jaksossa missä "paljastetaan" että ne polttaa.. Ah. Tunnen itseni heti vähän onnellisemmaksi.

Muuten päivän kaava oli, aamuhöntsäilyt, kouluun, koulussa tunnilla lähinnä piirtelyä (koska oli tutoria eikä niitä nyt kukaan kuuntele), kotiin, meal preppiä (paras jauheliha-ateria ikinä, voin laittaa reseptin ens kerralla) sovintokahvit siskon kaa ja himymiä ja aivan pienet tirsat. Nyt lähtis salille ja samalla vilkaseen kirpparipöytää, joka muuten on paljekirppiksellä, pöytä 176, kandee käyä kattoon ;))


En osaa käyttää tätä bloggeria kauheesti, oikeestaan oon aivan käetön, mutta luulen lisänneeni ehkä itselleni luettavaksi tuohon joitain ihanan näkösiä hodareita eli fitnesspimuja. Tai siis niitten blogeja. Jee!

Ei mulla muuta tähän hätään, oli taas vähän zombi mode päivä vissiin tekstin laadusta päätellen. Ehkä ei pitäiskää niitä kaloreita vähennellä yhtään..

Pus x

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti