sunnuntai 1. syyskuuta 2013

Sunnuntain yökukkuja!

Ei todellakaan kyllä edes ole sellainen yökukkumisolo, kun väsyttäis oikeasti, mutta jotenkin silti teki mieli kirjoittaa. On ollut niin kiva viikonloppu ja fitness-elämä ollut suht kaukana reenauksen jääden olemattomaksi ja syöden ulkona ja myös vähän juoden.. Mutta sitä ihanempaa onkin aina palata arkeen! Ens viikko näyttää työntäyteiseltä; tärkeä tentti torstaina, thai-nyrkkeily alkaa tiistaina, perjantai aamuna matkaan hesaan jossa ois tarkotus käydä sukujuhlilla, nauttia ystäväni Clasun seurasta ja käydä myöskin testaan joku ihana sali sielläpäin. Käydä ns. isolla kirkolla haistelemassa meininkejä ja kadehtimassa fitnessmisuja.

Tänään oli tentiinlukupäivä ja isän ja siskon seurasta nautiskelua. Huomenna aamu alkaa aamuaerobisella ja myöhemmin päivällä puntilla, jalat tulille! Paras treeni on kyllä jalkatreeni, kyykkäystä ei vaan voita mikään. Siinä  on myös kivaa se että lihakset lämpee nii tehokkaasti että liikkuvuus tuntuu olevan aina kympissä ja splitit mennee suuntaan jos toiseenki. Sain tänään kuulla että selässä on aika paljo lihasjumia, joten se täytyy hoitaa alkuviikosta pois alta. Varsinaiselle hierojalle en kyllä ehdi tällä viikolla mutta onneni on kämppis/sisko joka sattuu olemaan fysioterapeutti ja osaa aina hyvin fiksailla mun jäseniä ja lihaksia! Ah lucky me.

Tässä pikku kuvatiiviste mun päivästä, tai iltapuoliskosta oikeestaan.


Prodet ja  karssut ja edit autto väsynyttä opiskelijaa lukemaan ja pysymään hereillä nettiluentoja kuunnellessa! Koirat oli sulosia isin luona niinkuin aina ja isin lihapadat on aina herkullisia, kiva välillä tankata jotain muuta ku broileria ja parsakaalta :)

Huomenna palaan asiaan taas kaikella maailman viisaudella, hyvää yötä, pus x

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti